slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
02.jpg Detail01.jpg 04.jpg 07.jpg 08.jpg 09.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg Detail02.jpg 16.jpg 17.jpg Detail03.jpg 20.jpg 21.jpg 22.jpg 23.jpg 24.jpg 32.jpg 27.jpg 25.jpg 26.jpg 31.jpg 33.jpg 34.jpg 35.jpg 36.jpg 28.jpg Detail04.jpg 41.jpg 38.jpg 46.jpg 45.jpg 44.jpg 40.jpg 43.jpg 42.jpg 39.jpg 01.jpg 03.jpg 37.jpg
Nieuw in verkoop

Te koop: Steenbergseweg 40, 4671 BG Dinteloord

€ 495.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 575 m²
Woonoppervlakte 112 m²
Aanvaarding In overleg
Status Nieuw in verkoop

Notitie

Algemeen

Welkom in je potentieel nieuwe thuis! Dit charmante vrijstaande huis biedt veel ruimte om nieuwe herinneringen te maken. Met binnen onder andere een mooie lichte woonkamer en 3 slaapkamers en buiten een gezellige overkapping en heerlijke tuin, biedt het voor ieder wat wils.

Het staat op loopafstand van de dorpskern van Dinteloord, tegenover het park: een prachtige plek dus!
Stel je voor: o... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
    Bouwperiode 1964
    Status Nieuw in verkoop
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06004
Vraagprijs € 495.000,- k.k.
Gas € 200,-
Water € 19,-
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Nieuw in verkoop
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Maandag 13 mei 2024
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1964
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Dubbel glas, HR-glas, Muurisolatie, Spouwmuren
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 575 m²
Woonoppervlakte 112 m²
Woonkameroppervlakte 41,58 m²
Keukenoppervlakte 10,02 m²
Inhoud 519 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 28 m²
Oppervlakte externe bergruimte 5 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 56 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Tuin
Type Tuin rondom
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Noord west
Heeft een achterom Ja
Staat Prachtig aangelegd
Energieverbruik
Energielabel D
CV ketel
CV ketel Remeha
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2007
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 3
Aantal overdekte parkeerplaatsen 1
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Keukenvoorzieningen Inbouwapparatuur
Badkamervoorzieningen Douche, Dubbele wastafel, Ligbad
Glasvezelaansluiting aanwezig Ja
Tuin aanwezig Ja
Beschikt over een internetverbinding Ja
Heeft een schuifpui Ja
Heeft zonnepanelen Ja
Kadastrale gegevens
Dinteloord G 1071
Perceeloppervlakte 575 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Welkom in je potentieel nieuwe thuis! Dit charmante vrijstaande huis biedt veel ruimte om nieuwe herinneringen te maken. Met binnen onder andere een mooie lichte woonkamer en 3 slaapkamers en buiten een gezellige overkapping en heerlijke tuin, biedt het voor ieder wat wils.

Het staat op loopafstand van de dorpskern van Dinteloord, tegenover het park: een prachtige plek dus!
Stel je voor: opstarten met het zachte ochtendlicht dat door de ramen schijnt, genietend van een kopje koffie terwijl de hertjes in het park tegenover je ontwaken.

Het huis is van alle moderne gemakken voorzien en ook aan je energierekening is gedacht. Er liggen namelijk 16 zonnepanelen op het dak sinds 2018 en de spouwmuren zijn in dat jaar na-geïsoleerd.

Benieuwd naar de sfeer die dit huis te bieden heeft? Maak een afspraak voor een bezichtiging en laat je verrassen door de mogelijkheden. Dit is jouw kans om een nieuw hoofdstuk te beginnen in een huis dat aanvoelt als thuis, vanaf het moment dat je binnenstapt.

Indeling

Stap binnen in de ruime hal van dit huis. De hal is niet alleen een doorgangsruimte, maar een centraal punt van verbinding in het huis. Aan de ene kant bevindt zich een kantoor- of hobbyruimte. Perfect om in alle rust te werken, zonder de rust van de rest van het huis te verstoren. Aan de andere kant van de hal is de woonkamer en de keuken.

Maar laten we nog even in de hal blijven. Deze heeft een mooie tegelvloer en geeft ook toegang tot een kelderkast, de meterkast en de toiletruimte. De toiletruimte is mooi afgewerkt met een zwevend toilet en een groot wastafelmeubel. De kelderkast biedt praktische ruimte voor het bewaren van koele drankjes, groente, fruit en overige voorraad.

De woonkamer is 30 m² groot en biedt hiermee voldoende ruimte voor een fijne zithoek en een lekkere eettafel. Aan de woonkamer grenst een grote overkapping. De lichtkoepels in die overkapping, zorgen ervoor dat ook de woonkamer nog lekker licht is. Middels een schuifpui, gaan de woonkamer en de tuin naadloos in elkaar over.

De keuken is aan de achterkant van het huis en kijkt uit op de overkapping. Het is een uitgebreide keuken met een gasfornuis, afzuigkap, stoomoven, combi-oven, een vaatwasser en een koelkast. Daarnaast is er veel kastruimte, in onder andere een grote apothekerskast. Er is ruimte voor een tafel met 2 stoeltjes. Praktisch voor een snelle hap en gezellig voor een kop koffie.
Vanuit de keuken is er toegang tot de garage. Hier zijn de aansluitpunten voor de wasmachine en droger, maar ook een geweldige klus- of hobby ruimte. En mocht je niet van het klussen zijn, er past er ook prima een auto in ;-).

Eerste verdieping

Bereik de bovenverdieping van dit charmante huis en betreed de overloop die toegang biedt tot de drie gezellige slaapkamers.

Slaapkamer 1 is aan de achterkant van het huis. Een ingebouwde kast biedt extra opbergruimte; het aangrenzende dakterras is een fijne plek om te genieten van de frisse lucht en het uitzicht op de tuin.

Slaapkamer 2, aan de voorkant van het huis, is nu in gebruik als kinderkamer. Door de L-vorm kan je hier leuke hoekjes creëren.

De derde slaapkamer is ook aan de voorkant gelegen en heeft een klein balkon: een extra vleugje luxe met een royale ingebouwde kast en een eigen balkon . Heerlijk om de deur lekker open te zetten op warme dagen.

De badkamer is lekker ruim van formaat en heeft een heerlijk ligbad, een douche en een groot dubbel wastafelmeubel. Ook hier is dus voor ieder wat wils.

Tweede verdieping

De tweede verdieping is een bergzolder die bereikbaar is via een vlizotrap.

Tuin

De royale tuin is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de ruimte. Onder de overkapping is het 's avonds goed toeven, een ideale plek om tot rust te komen na een lange dag. De prachtig omheinde tuin biedt privacy en er is altijd wel een lekker plekje met zon of juist schaduw te vinden.

De voortuin is zeker ook het benoemen waard. Er is een mooie gemetselde plantenbak die bijdraagt aan de uitstraling van het huis. Hier is het heerlijk genieten van de ochtendzon, terwijl je rustig wakker wordt met een kopje koffie. De ruime oprit biedt voldoende parkeergelegenheid, waardoor je altijd comfortabel thuiskomt.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Virtuele tour

Sluiten

Recent bekeken